Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15139

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
blancheren
warm
pittig
stomen
vijzelen
zoet
marineren
bakken
mixen
zuur
koelen
koud
zoet-zuur

Basisgerechten

Mie Yamin Ayam
Eiermie met kip en paksoi in bouillon
Nasi Ayam Liwet
Gekookte rijst met kip in kippenbouillon
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi

Bijgerechten

Hati Ayam Goreng
Gebakken kippenlever en rookspek met kokosmel...
Pepes Kembung Bumbu Rujak
Gestoomde pakketjes met pittige makreel in ba...
Daging Rawon Dua
Gesmoorde, kruidige runderlappen
Ayam Djahe Mangga
Kipfilet in Babi Panggangsaus met mango
Babi Ketjap Empat
Gestoofde speklapjes in ketjapsaus
Sop Selam
Heldere groentesoep met runderpoulet

Groente / fruitgerechten

Telor Dadar Padang
Reepjes omelet met saus
Ikan Mangut dan Udang
Garnalen en vis in een kokosmelksausje

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!