Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15157

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
heet
stoven
pittig
marineren
bbq
vijzelen
blenden
frituren
rauw
koud
vis
groente
vleesvervanger
grillen
zuur
lauw
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon

Bijgerechten

Tumis Ayam Ketimun Pedis
Gestoofde, zeer pittige kipfilet met komkomme...
Pindang Tetel
Gekookt rundvlees in bouillon
Pepes Cumi Berisi Bumbu
Gevulde inktvissen met kruiden en zure stervr...
Ketimun dan Tahu
Frisse salade van komkommer, tauge en tofu
Sateh Tempeh Dua
Gefrituurde spiesjes van tempeh
Sambal Goreng Djawa
Pittig stoofgerecht met tofu, tempeh en garna...
Sateh Ikan Kukus
Sateh van kruidige visfilet

Groente / fruitgerechten

Bubur Menado
Pap met kip en groenten
Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Acar Telor
Zure gekruide eieren
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!