Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15413

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
stoven
stomen
vijzelen
marineren
bbq
grillen
frituren
heet
blancheren
oven
zoet-zuur
rauw
koud
zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Nasi Brongkos
Gestoomde zwarte rijst met keluwaknoten

Bijgerechten

Lelawar Ayam
Kipfilet met kool en kokosmelk
Sateh Babi Ketjap
Blokjes varkenshaas aan een spies met satehsa...
Abon Ayam Dua
Drooggebakken kip gemarineerd in kokosmelk
Dadar Tahu
Omelet met tahu, champignons en garnalen
Tahu Telor Saus Kacang
Omelet met tofu overgoten met een pittige pin...
Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus

Groente / fruitgerechten

Buncis Khas Bali
Sperzieboontjes op Balinese wijze
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Download de rijsttafel
Moment geduld!