Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15481

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
stomen
zoet
marineren
bbq
pittig
frituren
vijzelen
lauw
heet
oven
blancheren
blenden
koud
koelen
zoet-zuur

Basisgerechten

Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...
Nasi Uduk Betawi
Rijst gekookt in kokosmelk en kruiden
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon

Bijgerechten

Sateh Kambing Tiga
Blokjes geitenvlees aan een spies
Hati Ayam Goreng
Gebakken kippenlever en rookspek met kokosmel...
Babi Bambu
Varkensvlees met bamboe in gebonden ketjapsau...
Ikan Tenggiri Masak Santen
Gestoofde makreel in een gele, pittige kokoss...
Kari Djawa
Zeer pittig varkensvlees in kokosmelk
Daging Smoor
Gestoofde sukadelappen
Frikadel Bakar
Aardappel-gehaktschotel met leverpastei

Groente / fruitgerechten

Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Tumis Cumi Hijau
Inktvis in een hete groene bouillon

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!