Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15483

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
frituren
heet
stoven
vijzelen
zoet
blancheren
koud
lauw
marineren
zoet-zuur
blenden
rauw
zuur
koelen
pittig

Basisgerechten

Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon

Bijgerechten

Abon
Drooggebakken pittig rundvlees met kokosmelk
Ayam Pedis Tiga
Pittige kip in een kruidige rode saus
Cah Rebung
Varkensvlees met bamboe, garnalen en bouillon
Tahu Tumis Bawang
Gebakken tahu in kruidige saus
Tahu Sayur
Groentesalade met tahu
Hati Goreng Kering
Gemarineerde, drooggebakken lever
Daging Tomat
Gesmoord rundvlees met tomaten

Groente / fruitgerechten

Orak Arik Tahu Telor
Roerbak van tahu, groente en ei
Asinan Sayur Jakarta
Groente en tahu overgoten met een hete zoet/z...
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!