Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15609

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
bakken
stomen
stoven
vijzelen
oven
zoet
marineren
bbq
grillen
heet
koelen
zoet-zuur
pittig
blancheren
koud
zuur

Basisgerechten

Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten
Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen
Nasi Tim Daging Cincang
Gestoomde rijst met gehakt in runderbouillon

Bijgerechten

Gangan Udang
Garnalen gestoofd in kokossaus
Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Pastei Tutup Dua
Gehakt/aardappelpuree schotel met garnalen en...
Daging Tomat
Gesmoord rundvlees met tomaten
Tempeh Kering
Gebakken tempehreepjes
Sateh Babi Ketjap
Blokjes varkenshaas aan een spies met satehsa...
Perkedel Tahu
Gefrituurde pittige tofuballetjes

Groente / fruitgerechten

Babi Buncis Dua
Varkensvlees met sperziebonen
Asinan Dua
Zoet/zure groenten en tahu overgoten met een ...
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Telor
Zure gekruide eieren
Acar Bit
Zure rode bieten
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!