Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15879

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
frituren
wokken
pittig
marineren
stoven
vijzelen
zoet
oven
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud
zuur

Basisgerechten

Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen
Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk

Bijgerechten

Ayam Goreng Tepung Pedis
Krokant gefrituurde kip met een jasje van sam...
Tempeh Goreng Bumbu Bali
Gefrituurde blokjes tempeh in een pittige sau...
Pepesan Udang Dua
Gestoomde garnalen overgoten met ei en kruide...
Ayam Panggang Madu
Kippenvleugels uit de oven in honingsaus
Tumis Tahu Sayuran
Gestoofde tahu met vlees en groenten
Babi Ketjap Pedis
Pittig varkensvlees in ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht
Ketimun Santen
Gestoofde komkommer in kruidige kokosmelksaus
Sayur Ikan Pedah
Zoute vis met petehbonen, garnalen en groente...

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!