Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15930

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
blenden
bakken
frituren
heet
oven
bbq
grillen
marineren
vlees
groente
stoven
zoet
pittig
gevogelte
zoet-zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Djawa
Eiermie met garnalen, paksoi en spitskool
Nasi Ulam
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden
Bami Ayam Buncis
Pittige bami met sperziebonen en kipfilet

Bijgerechten

Dadar Tahu
Omelet met tahu, champignons en garnalen
Dadar Telor Bawang
Omeletreepjes met bieslook en ui
Ayam Panggang Kunyit
Geroosterde gele kip uit de oven met een hete...
Sateh Ayam Madura
Blokjes kippenvlees aan een spies met pindasa...
Tumis Brokoli Sapi
Pittige roerbak van broccoli, biefstuk en pet...
Ayam Bulu
Kip uit de oven
Cumi Cabe Kering
Zoet/zure pittige inktvis

Groente / fruitgerechten

Sateh Babi Dua
Blokjes hamlappen en spek aan een spies
Ayam Masak Ketjap
Pittige zoete drumsticks met een ketjapsaus
Ayam Goreng Bacem
Gefrituurde zoete kip

Acars

Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!