Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15946

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
blancheren
warm
heet
frituren
vijzelen
bakken
marineren
lauw
oven
bbq
grillen
pittig
koud
zoet and zuur
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Mie Yamin Ayam
Eiermie met kip en paksoi in bouillon
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon
Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk

Bijgerechten

Gulai Tempeh Cabe Hijau
Gestoofde tempeh en ribbetjes in kokosmelk
Ikan Bumbu Bali Tiga
Lekkerbekjes in een kruidige ketjapsaus
Gulai Bebek
Zeer pittig gestoofde eend
Terik Tempeh
Gesmoorde tempeh in kruidige kokosmelksaus
Tahu Pong
Tahu en eieren met een ketjapsaus
Tahu Gejrot
Gefrituurde tofu in een hete saus
Dadar Hati Ayam
Gevulde omelet met kippenlevertjes

Groente / fruitgerechten

Udang Sayur
Garnalen met verschillende groenten
Bandeng Sla
Makreelrolletjes in sla
Ayam Betutu
Gegrilde, gevulde kip in bananenbladeren

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!