Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16016

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
rijst
koken
stomen
warm
pittig
wokken
bakken
vijzelen
stoven
marineren
frituren
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Kuning Tumpeng
Gele rijst voor een feestmaaltijd
Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes
Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen

Bijgerechten

Siomay Bandung
Gestoomde won ton met tahu, groente en pindas...
Tumis Tauge
Tauge met Chinese kool in bouillon
Smoor Babi Djeruk
Gesmoord varkensvlees
Hati Goreng Kering
Gemarineerde, drooggebakken lever
Kaki Babi Ketjap
Varkenspoten met groenten in een bouillon
Ayam Rebus
Kip in heerlijke kruidige saus
Gulai Kambing Tiga
Gesudderd geitenvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!