Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16049

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
stomen
vijzelen
bbq
grillen
stoven
bakken
zoet
frituren
heet
oven
zoet-zuur
koelen
koud
zuur

Basisgerechten

Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave

Bijgerechten

Udang Bumbu Dendeng
Gemarineerde, gebakken garnalen uit de wok
Swiwi Santen
Gestoofde kippenvleugels van de barbecue
Babi Cin Dua
Varkensvlees met aardappeltjes en taoco
Terik Daging
Riblappen in kokossaus
Ikan Panir Saus Nanas
Gepaneerde vis met een zoete ananassaus
Bebotok Jamur Tiram
Gestoomde pakketjes met kippengehakt en oeste...
Ayam Panggang Pedis Dua
Hete kippenpoten van de bbq

Groente / fruitgerechten

Smoor Lembu Lidah
Gesmoorde rundertong met aardappel
Sop Kacang Merah Dua
Bruine bonensoep met rundvlees

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Download de rijsttafel
Moment geduld!