Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16051

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
stoven
zuur
frituren
marineren
oven
bakken
heet
vis
groente
zoet-zuur
koelen
koud
blancheren

Basisgerechten

Nasi Sereh
Gekookte rijst in bouillon met citroengras
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...
Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool

Bijgerechten

Ayam Bumbu Ketumbar
Kipkarbonades gestoofd in een kruidige saus
Rendang Ragi
Droog gebakken rundvlees met kokos
Fu Yong Hai Bayam
Gefrituurde gehaktkoekjes met spinazie en een...
Udang Saus Lada Hitam
Grote garnalen in zwarte pepersaus
Bandeng Ketjap
Makrelen uit de oven
Dadar Djawa
Omeletreepjes op Javaanse wijze

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Teri Buncis
Pittige sperziebonen met gedroogde garnalen e...
Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool
Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!