Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16065

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
blancheren
warm
marineren
pittig
frituren
stomen
vijzelen
koud
lauw
heet
oven
stoven
zuur
zoet
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Nasi Brongkos Dua
Gestoomde zwarte rijst met kokosmelk en keluw...

Bijgerechten

Tahu Bakso
Gestoomde tahublokjes gevuld met gehakt en ga...
Pecel
Verschillende groenten overgoten met pindasau...
Balado Ikan Kembung
Gebakken makreel in een hete saus
Telor Balado Peteh
Gefrituurde eieren in een hete saus met peteh...
Balado Ikan Mackerel
Drooggebakken makreel in een hete saus
Bandeng Ketjap
Makrelen uit de oven
Belancang
Gestoofd rundvlees in een kruidige saus met k...

Groente / fruitgerechten

Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!