Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16130

Deze rijsttafel is geschikt voor 14 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
vijzelen
warm
pittig
koken
bakken
heet
stoven
frituren
blenden
stomen
blancheren
oven
groente
marineren
zoet-zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Kencur
Gebakken rijst met kencur en eieren
Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes
Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen

Bijgerechten

Besengek Daging Dua
Gestoofd rundvlees in kokossaus
Ayam Gepuk
Gefrituurde drumsticks met kokos
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Pepes Tahu Pedis
Gestoomde pakketjes met pittige tahu en gehak...
Tempeh Masak Sayuran
Gestoofde tempeh en kouseband in bouillon
Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden
Pastei Tutup Tiga
Ovenpastei met kip, groente en aardappelpuree

Groente / fruitgerechten

Tumis Buncis Putren
Sperzieboontjes en babymais in pittige bouill...
Orak Arik Tahu Telor
Roerbak van tahu, groente en ei
Tempeh Petis
Tempeh met tauge in een saus van petis

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!