Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16154

Deze rijsttafel is geschikt voor 14 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
stomen
vijzelen
pittig
heet
bbq
grillen
zoet-zuur
marineren
frituren
zuur
blenden
koud
lauw
koelen

Basisgerechten

Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Nasi Kebuli Kambing
Gestoomde rijst met geitenvlees en kokosmelk
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Ayam Bakar Berbumbu
Zeer hete, gegrilde kip
Ayam Renyah Asam Manis
Gefrituurde kipfilet in een zoetzure saus met...
Rendang Tiga
Zeer pittig gestoofd rundvlees in kokosmelk
Rendang Kalio
Pittig, maar zoet rundvlees in kokosmelk
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Udang Pedis Manis
Garnalen in een pittige saus met aardappelblo...
Langga Roko
Gekruide moten makreel in bananenblad van de ...

Groente / fruitgerechten

Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...
Brongkos Daging
Gestoofd rundvlees met sperziebonen en keluwa...
Orak Arik Dua
Roerbak van spitskool en rundergehakt

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!