Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16365

Deze rijsttafel is geschikt voor 18 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
stoven
mixen
zoet-zuur
heet
frituren
koud
lauw
pittig
rauw

Basisgerechten

Nasi Sereh
Gekookte rijst in bouillon met citroengras
Nasi Goreng Merah
Gebakken rode rijst met kip, garnalen en dope...
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Bistik Tahu
Gebakken tofu in ketjap
Ayam Shanghai
Gebakken kipfilet met citroensap
Daging Brambang
Reepjes rundvlees met sjalotten in bouillon
Hati Ayam Ketjap Pedis
Gebakken kippenlevers in een hete ketjapsaus
Babi Bambu
Varkensvlees met bamboe in gebonden ketjapsau...
Cah Rebung
Varkensvlees met bamboe, garnalen en bouillon
Tempeh Goreng Irisan
Gefrituurde plakjes tempeh

Groente / fruitgerechten

Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!