Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16487

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
heet
vlees
vis
mie
blancheren
vijzelen
bakken
frituren
marineren
pittig
stomen
koud
lauw
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...
Mie Atjeh Sabang Dua
Pittige eiermie met rundvlees en garnalen in ...
Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...

Bijgerechten

Tumis Tahu Udang
Tahu met garnalen en tauge
Gulai Kambing
Lamsvlees in kruidige kokosmelksaus
Tahu Campur
Gebakken tahu met garnalen
Balado Ikan Kembung
Gebakken makreel in een hete saus
Daging Babi Tauge
Varkensvlees in een saus van rijstwijn met ta...
Udang Surabaya
Garnalen met een pikante bite
Ayam Membungkus
Gestoomde kippenpoten in bananenblad

Groente / fruitgerechten

Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!