Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16488

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
rijst
stomen
blenden
koud
stoven
zoet
pittig
frituren
oven
marineren
bakken
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Goreng Djawa
Eiermie met garnalen, paksoi en spitskool
Nasi Kuning Tumpeng
Gele rijst voor een feestmaaltijd

Bijgerechten

Bakso Ayam
Balletjes van kippengehakt voor in een soep
Gulai Babi
Varkensvlees in kokosmelk met amandelen
Sambal Goreng Tempeh Kering Dua
Zoete, drooggebakken tempeh met droge garnaal...
Kari Kambing Dua
Stoofschotel van geitenvlees

Groente / fruitgerechten

Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...
Dadar Isi Cina
Gevulde omelet met gehakt en een zoet sausje

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!