Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16649

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
pittig
marineren
bbq
vijzelen
zoet
vleesvervanger
frituren
stoven
heet
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud
lauw

Basisgerechten

Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...

Bijgerechten

Sateh Kambing Madura
Blokjes geitenvlees aan een spies
Tahu Tempeh Bacem
Gefrituurde zoete tahu en tempeh
Tahu Telor Saus Kacang
Omelet met tofu overgoten met een pittige pin...
Tahu Udang
Gebakken tofuballetjes met garnalen en een sa...
Balado Ikan Tenggiri
Zeer hete, droog gebakken makreel
Udang Djahe
Garnalenballetjes met groenten in bouillon
Tahu Kipas
Gefrituurde gevulde tahu met een pittige saus

Groente / fruitgerechten

Fu Yong Hai Kepiting
Omelet van krab en groenten met een zoete sau...
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!