Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16658

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
heet
koken
frituren
vijzelen
koud
lauw
stoven
pittig
zoet-zuur
rauw
koelen
zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Rujak Mie Palembang
Mie en gefrituurde visballetjes met een zoete...
Nasi Ulam Dua
Rijst met kokos en gedroogde garnaaltjes

Bijgerechten

Tumis Ayam Ketimun Pedis
Gestoofde, zeer pittige kipfilet met komkomme...
Ayam Bawang Putih
Gefrituurde kippenpoten met knoflook
Besengek Daging
Gestoofd rundvlees in kokossaus
Krengsengan Kambing
Gestoofd, zeer pittig geitenvlees
Tempeh Bumbu Bali
Gefrituurde tempeh gestoofd in een hete saus
Kari Ikan Dua
Gebakken visfilet in kerriesaus
Tempeh Tumis Sapi
Gebakken tempeh met rundvlees

Groente / fruitgerechten

Cah Paksoi Dua
Paksoi met kip en prei in bouillon
Sambal Goreng Buncis dan Udang
Sperziebonen met garnalen in kokosmelk
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!