Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16796

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
heet
marineren
frituren
koelen
bbq
grillen
vis
groente
gevogelte
zuur
lauw
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika
Nasi Goreng Merah
Gebakken rode rijst met kip, garnalen en dope...

Bijgerechten

Udang Goreng Asam Manis
Gepaneerde garnalen met een zoetzure, pittige...
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Urap
Gestoofde groenten met kokos
Daging Smoor Dua
Gesmoord rundvlees in een kruidige saus
Babi Masak Tomat
Blokjes varkensvlees gesudderd in pittig gekr...
Sateh Ayam Bumbu Kunyit
Blokjes gemarineerde kipfilet aan een spies
Sambal Goreng Hati Ampela
Pittige kippenlevertjes en maagjes in kokosme...

Groente / fruitgerechten

Lontong Sayur Betawi
Gestoofde jonge papaya met kouseband en lonto...
Sayur Ikan Pedah
Zoute vis met petehbonen, garnalen en groente...
Orak Arik Buncis Solo
Gestoofde sperziebonen met garnalen en kippen...

Acars

Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!