Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17273

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stomen
stoven
heet
marineren
oven
vijzelen
bakken
blancheren
blenden
koud
zoet-zuur
koelen
rauw

Basisgerechten

Mihoen Ayam Kubis
Mihoen met kipfilet en witte kool
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Nasi Ayam Zukini
Gekookte rijst in kokosmelk met kip en courge...

Bijgerechten

Gajebo Asem Padeh
Pittig rundvlees gestoofd in de oven
Sateh Ikan
Kabeljauwfilets in pindasaus
Ayam Sambal Kacang
Gebakken kip in een kruidig sausje van ketjap...
Sambal Goreng Daging
Gestoofd rundvlees in een tomatensaus
Bebotok Udang
Gestoomde garnalenpakketjes met ei
Opor Telor
Gekookte eieren gestoofd in kruidige kokosmel...
Asem Manis Tempeh
Gestoofde tempeh in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Bola Ikan Paksoi
Visballetjes met paksoi in een gebonden bouil...
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!