Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17310

Deze rijsttafel is geschikt voor 19 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
heet
frituren
vijzelen
stomen
stoven
zoet-zuur
pittig
bakken
blenden
vleesvervanger
koud
marineren
zoet
zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten
Nasi Goreng Kampung
Gebakken rijst met kipfilet en gedroogde zout...
Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst

Bijgerechten

Pindang Daging
Rundvlees in kruidige saus
Ayam Betawi
Pittige kipfilet in een ketjapsaus
Ikan Acar Kering
Makreel uit de wok gehuld in een kruidenmengs...
Kerak Telor
Omeletten met ketan, kokos en gedroogde garna...
Tahu Goreng Bumbu Kuning
Gefrituurde tahu gestoofd in een gele saus
Gulai Kambing Dua
Heerlijk gestoofd geitenvlees
Krengsengan Daging Dua
Scherp, maar zoet runderstoofvlees

Groente / fruitgerechten

Salad Mangga dan Apel
Frisse salade van mango, appel en paprika
Ikan Sebelah Isi
Gestoomde visrolletjes gevuld met groente in ...
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!