Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17466

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
stomen
warm
koken
wokken
marineren
bakken
vijzelen
koud
heet
frituren
oven
stoven
lauw
pittig
bbq
grillen
zuur
groente
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Dadar Djawa Dua
Gevulde omelet met geraspte kokos en sambal m...
Dendeng Balado
Zeer scherp, droog gebakken rundvlees
Selada Banjar
Frisse salade met kipfilet en een mosterddres...
Balado Daging
Krokant, kruidig gebakken rundvlees
Sateh Babi Ketjap
Blokjes varkenshaas aan een spies met satehsa...
Sambal Goreng Tahu Udang Peteh
Gebakken tahu met garnalen en petehbonen in e...
Daging Sapi Merica Hitam Dua
Rundvlees gestoofd in een zwarte pepersaus

Groente / fruitgerechten

Tempeh Tahu Kacang Panjang
Gestoofde kouseband met tahu en tempeh
Daging Mencampurkan Sayur
Rundergehakt met gemengde groenten en ei

Acars

Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!