Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2011

Deze rijsttafel is geschikt voor 14 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
stomen
vijzelen
stoven
pittig
frituren
zoet-zuur
blenden
blancheren
koud
heet
lauw
rauw
marineren

Basisgerechten

Nasi Goreng Singapore
Gebakken rijst met garnalen, ei en komkommer
Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...

Bijgerechten

Daging Sapi Merica Hitam
Gesudderd rundvlees met zwarte peper en prei
Daging Cincang Tahu Taoco
Rundergehakt met tahu in zwarte bonensaus
Telor Masak Belanda
Zoet/zure gebakken hele eieren
Sop Kacang Merah
Soep van bruine bonen met varkenspoten
Loempia Dadar
Loempia van omelet met vleesvulling en saus
Gulai Kambing Tiga
Gesudderd geitenvlees in kokosmelk
Gulai Kambing
Lamsvlees in kruidige kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Karedok Dua
Groentesalade overgoten met pindasaus
Buncis Khas Bali
Sperzieboontjes op Balinese wijze
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!