Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2090

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
koelen
frituren
heet
vijzelen
pittig
blancheren
bbq
koud
zoet-zuur
zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Frikadel Atjeh
Gehaktballetjes met kokos en een ketjapsaus
Smoor Terong dan Kol Cina
Stoofschotel met aubergines en speklappen
Tempeh Gurih
Krokant gebakken tempeh
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk
Ayam Ceker Taoco
Kippenvoetjes in smaakvol sausje van wijn en ...
Tempeh Peteh
Gebakken tempeh met petehbonen
Langga Roko
Gekruide moten makreel in bananenblad van de ...

Groente / fruitgerechten

Ukut Urab
Salade van gemengde groenten met kokos en dre...
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!