Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2338

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
frituren
vijzelen
marineren
pittig
heet
zuur
koelen
koud
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Daging Smoor Dua
Gesmoord rundvlees in een kruidige saus
Frikadel Jagung
Gefrituurde maiskoekjes
Gulai Daging
Gekruide rundvleeslapjes met kokosmelk en foe...
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos
Bacang
Gevulde kleefrijstpakketjes met gehakt en ged...
Babi Cici
Varkensreepjes in kokosmelksausje met citroen...
Tahu Campur
Gebakken tahu met garnalen

Groente / fruitgerechten

Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...
Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...

Acars

Acar Bit
Zure rode bieten
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!