Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3546

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
koelen
koud
stomen
warm
wokken
heet
marineren
stoven
vijzelen
bakken
frituren
blancheren
lauw
zuur
rauw
pittig
zoet-zuur

Basisgerechten

Lontong
Blokjes gekookte rijst
Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk
Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten

Bijgerechten

Cumi Balado dengan Paprika
Gestoofde inktvis in een zeer hete saus
Telor Ketjap Peteh
Gebakken eieren in een kruidige ketjapsaus
Ayam Goreng Kremes
Gebakken kip bestrooid met een crispy laag
Babi Merah Dua
Varkensvlees in een pittige, rode kokosmelksa...
Ayam Kalasan
Gefrituurde kip in kokossap
Frikadel Udang Dua
Gefrituurde garnalenkoekjes
Tempeh Goreng Irisan
Gefrituurde plakjes tempeh

Groente / fruitgerechten

Asinan Tahu
Salade van groente en tofu met een zurige pin...
Salad Pepaya Muda
Salade van jonge papaya, komkommer en pinda&#...
Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!