Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3554

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
pittig
vijzelen
stoven
blenden
oven
heet
marineren
bbq
grillen
blancheren
zuur
koud
lauw
zoet-zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen
Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge

Bijgerechten

Mie Kuah Ebi
Bamisoep met kippengehakt en gedroogde garnal...
Sop Tomat
Indonesische tomatensoep
Ayam Djeruk Dua
Gebakken kip met citroen
Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Pastei Tutup Tiga
Ovenpastei met kip, groente en aardappelpuree
Besengek Daging Tiga
Blokjes rundvlees in een dikke, kruidige saus
Sateh Ayam Bekasi
Blokjes kippenvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Dadar Kelapa
Kruidige omelet met kokos
Sayuran dengan saus Kelapa
Groente met een kruidige gele kokossaus
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!