Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3761

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stoven
bakken
vijzelen
frituren
marineren
zoet-zuur
bbq
zuur
koud
koelen

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen

Bijgerechten

Sambal Goreng Udang dan Telor
Halve eieren in een kokossaus met grote garna...
Kari Telor
Eieren in kruidige kokosmelksaus
Sapi Goreng
Gebakken rundvleesreepjes met ketjap en papri...
Smoor Hati Tiga
Gebakken lever met kruiden en aardappelschijv...
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Babi Merah
Varkensvlees in pittige kokossaus
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!