Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3894

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
stomen
marineren
frituren
pittig
stoven
blancheren
bbq
vijzelen
blenden
koud
zoet-zuur
lauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen

Bijgerechten

Ayam Goreng Mentega
Gebakken kip met botersaus
Smoor Solo Ayam
Kip gesmoord in ketjap met kruiden
Udang Djahe
Garnalenballetjes met groenten in bouillon
Smoor Hati Tiga
Gebakken lever met kruiden en aardappelschijv...
Sateh Udang Tiga
Spiesjes van garnalen
Cah Rebung
Varkensvlees met bamboe, garnalen en bouillon

Groente / fruitgerechten

Karedok Dua
Groentesalade overgoten met pindasaus
Telor Bumbu Gule
Eieren en sperziebonen in kokosmelksaus

Acars

Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!