Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3946

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
pittig
bakken
vijzelen
stomen
marineren
bbq
grillen
frituren
zoet-zuur
blancheren
blenden
koud
lauw
koelen

Basisgerechten

Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen

Bijgerechten

Gadon Tahu
Gestoomde, gekruide tofu en gehakt met kokosm...
Sateh Babi Ketjap
Blokjes varkenshaas aan een spies met satehsa...
Kepiting Bakar
Geroosterde krab van de barbecue
Ayam Besengek
Gestoofde kip in kokosmelk
Ayam Nugget
Gefrituurde plakken van kipfilet
Lula Betawi
Gestoofd rundvlees in een kruidige kokosmelks...
Udang dan Tauge
Garnalen gemarineerd in sherry met tauge

Groente / fruitgerechten

Frikadel Goreng Babi
Aardappelkoekjes met varkensvlees
Sop Kacang Merah Tiga
Bruine bonensoep met spekjes

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!