Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3995

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
frituren
koelen
koud
lauw
marineren
bbq
vijzelen
pittig
blancheren
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab

Bijgerechten

Perkedel Kentang Kornet
Aardappelkoekjes met corned beef
Orak Arik Tiga
Roerbak van kool met gehakt en eieren
Sateh Hati Ayam
Sateh van kippenlevertjes
Ayam Smoor
Gestoofde kipfilet in ketjap met gember

Groente / fruitgerechten

Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes
Buncis Khas Bali
Sperzieboontjes op Balinese wijze

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!