Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4440

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
stomen
stoven
vijzelen
koelen
heet
marineren
blenden
frituren
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen
Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Sambal Goreng Ayam Dua
Kruidige kip uit de wok
Daging Rawon Tiga
Gesmoorde, kruidige runderlappen met keluwak
Smoor Terong dan Kol Cina
Stoofschotel met aubergines en speklappen
Daging Belaser
Pikant rundvlees gestoofd in kokosmelk
Sop Selam
Heldere groentesoep met runderpoulet
Ayam Suwir Pedis
Drooggebakken, hete sliertjes kipfilet
Ikan Goreng
Kabeljauwfilet gegarneerd met citroen en ui

Groente / fruitgerechten

Tumis Cumi Hijau
Inktvis in een hete groene bouillon
Daging Smoor
Gestoofde sukadelappen

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!