Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4615

Deze rijsttafel is geschikt voor 18 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
frituren
stomen
vijzelen
pittig
stoven
heet
lauw
zuur
koud
rauw
zoet-zuur
koelen
blancheren

Basisgerechten

Nasi Kuning Telor
Gele rijst geserveerd met eieren
Bakwan Surabaya
Mie met gevulde vleespakketjes en gehaktballe...
Nasi Brongkos
Gestoomde zwarte rijst met keluwaknoten

Bijgerechten

Pecel Telor Dua
Eieren gesudderd in een pittige saus van koko...
Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Se Ba
Typisch Jakartaanse soep
Rendang
Drooggebakken rundvlees in kokosmelk
Tahu Bakso
Gestoomde tahublokjes gevuld met gehakt en ga...
Daging Kelapa
Gestoofd rundvlees met kokos
Rujak Tahu Sayur Pedis
Gemengde salade met groente, tahu en een hete...

Groente / fruitgerechten

Asinan Jakarta
Gemengde groenten en fruit met pindasaus
Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Telor Bumbu Gule
Eieren en sperziebonen in kokosmelksaus

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!