Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4620

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
blancheren
heet
stomen
pittig
frituren
marineren
oven
bbq
grillen
zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Kari Djawa
Zeer pittig varkensvlees in kokosmelk
Gadon Daging Dua
Gestoomde pakketjes met kruidig gehakt
Sateh Tempeh Dua
Gefrituurde spiesjes van tempeh
Gajebo Asem Padeh
Pittig rundvlees gestoofd in de oven
Ikan Panggang
Makreel van de barbecue of grill
Babi Kong
Blokjes varkensvlees in een zeer kruidige ket...
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...

Groente / fruitgerechten

Seulincah
Pittige salade van komkommer, mango en ananas
Ayam Cashew
Kipfilet met cashewnoten

Acars

Acar Bit
Zure rode bieten
Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!