Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4874

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stomen
stoven
marineren
pittig
heet
bbq
vijzelen
bakken
blancheren
blenden
zuur
rauw
koud
zoet-zuur
koelen
zoet and zuur

Basisgerechten

Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Orak Arik Dua
Roerbak van spitskool en rundergehakt
Gong Pao Ayam
Kipfilet met pinda's
Sambal Goreng Daging Kering
Droog gebakken, pikante runderhaasblokjes
Ayam Bakar Ketjap
Pittige geroosterde kip van de barbecue
Bami Kuah
Bami met ribbetjes en groenten in bouillon
Gulai Kambing Empat
Geitenvlees gestoofd in een kokosmelksaus
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos

Groente / fruitgerechten

Sayur Ulih
Gestoofde sperziebonen met tauge
Lalapan Tiga
Koude groentensalade met een citroendressing

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!