Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4954

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
vijzelen
stoven
marineren
frituren
blancheren
pittig
bbq
grillen
koelen
koud
lauw
zoet-zuur

Basisgerechten

Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool
Nasi Sereh
Gekookte rijst in bouillon met citroengras
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Bola Ikan Paksoi
Visballetjes met paksoi in een gebonden bouil...
Bakwan Dua
Gefrituurde garnalen taugebollen
Balado Daging
Krokant, kruidig gebakken rundvlees
Ikan Panggang Dua
Geroosterde vispakketjes van de bbq
Sateh
Blokjes varkensvlees aan een spies
Smoor Terong dan Kol Cina
Stoofschotel met aubergines en speklappen

Groente / fruitgerechten

Tumis Paksoi
Pittige, gebakken paksoi
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Frikadel Djawa Dua
Gefrituurde aardappel-gehaktkoekjes

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!