Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4991

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
marineren
stoven
frituren
zoet
bbq
blancheren
lauw
zoet-zuur
koelen
koud
pittig

Basisgerechten

Nasi Goreng Babat
Gebakken rijst met runderpens
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...

Bijgerechten

Ayam Rebus Ketjap
Kip gestoofd in ketjapsaus
Babi Cici
Varkensreepjes in kokosmelksausje met citroen...
Tahu Pong
Tahu en eieren met een ketjapsaus
Smoor Daging Cincang
Aardappel-gehaktkoekjes in saus
Ikan Kuning
Gestoofde makreel in bouillon
Gulai Kambing Tiga
Gesudderd geitenvlees in kokosmelk
Sateh Kambing Tiga
Blokjes geitenvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Pecel Dua
Groenten overgoten met een kokosmelksaus
Tumis Labu Siam
Roerbak van kruidige chayote en mais
Mencampurkan Sayur Cina
Gesmoorde groenten met garnalen in oestersaus

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Download de rijsttafel
Moment geduld!