Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4992

Deze rijsttafel is geschikt voor 11 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
heet
vijzelen
stomen
blancheren
zoet-zuur
pittig
rauw
koud
marineren
frituren
stoven
zuur
bakken
zoet
oven
grillen
koelen
blenden
lauw

Basisgerechten

Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen
Nasi Ulam Dua
Rijst met kokos en gedroogde garnaaltjes

Bijgerechten

Bebotok Daging Pedis
Gestoomde koolpakketjes gevuld met pittig geh...
Rujak Pengantin
Koude groentesalade met pinda's en pittig...
Ayam Goreng Almond
Kipfilets met een krokant amandellaagje
Kari Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige, kruidige s...
Babi Acar
Zoet/zure varkensvlees met ananas
Sateh Tahu Bumbu Ketjap
Spiesjes tofu, ui en paprika met een pittige ...
Sambal Goreng Tempeh Kering Dua
Zoete, drooggebakken tempeh met droge garnaal...

Groente / fruitgerechten

Sayur Ikan Pedah
Zoute vis met petehbonen, garnalen en groente...
Frikadel Cabe
Lomboks gevuld met gehakt
Sateh Ikan Kembung
Pittige makreel aan serehstengels

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!