Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5054

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
vijzelen
zoet
koelen
koud
stoven
heet
marineren
bakken
zuur
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes
Nasi Langgi
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden
Nasi Goreng Slamatan
Gebakken rijst met kip gekookt in foelie en k...

Bijgerechten

Manisan Mangga Pedis
Stukjes mango met een pittige bite
Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Gulai Telor Pedis
Gekookte eieren in een pittige kokossaus
Ayam Pop
Kip gekookt in kokoswater geserveerd met samb...
Dadar Tomat
Omelet met blokjes tomaat
Kol Udang Kelapa
Kool met garnalen en kokos
Frikadel Atjeh Dua
Heerlijk gekruide gehaktballetjes

Groente / fruitgerechten

Abon Ayam
Drooggebakken uitgeplozen kip
Smoor Hati
Gesmoorde runderlever met ontbijtspek
Serundeng
Geroosterde kokos en kruiden met suiker

Acars

Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Telor
Zure gekruide eieren
Download de rijsttafel
Moment geduld!