Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5058

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
stoven
pittig
heet
marineren
bbq
grillen
vijzelen
blenden
zoet-zuur
rauw
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Sardine Goreng
Pikant gebakken sardientjes
Udang Kuah Asam Pedis
Garnalen in een zure, zeer pikante bouillon
Frikadel Paprika
Gevulde paprika's met kalfsgehakt
Ayam Smoor
Gestoofde kipfilet in ketjap met gember
Sateh Lilit Dua
Kruidige visspiesjes met kokos
Smoor Djawa
Gesmoorde sukadelappen in bouillon
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...

Groente / fruitgerechten

Orak Arik Udang Buncis
Garnalen en sperzieboontjes met ei
Orak Arik Dua
Roerbak van spitskool en rundergehakt
Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Download de rijsttafel
Moment geduld!