Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5102

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
warm
wokken
stoven
vijzelen
bakken
blenden
lauw
zoet
marineren
bbq
pittig
frituren
heet
blancheren
koud
zoet-zuur
zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Kuning
Gekookte, gele rijst in kokosmelk
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...

Bijgerechten

Laksa Betawi
Kippensoep met kokosmelk en mihoen
Dadar Telor Udang Karang
Gevulde omelet met kreeft, rookspek en ham
Ayam Mangga
Salade met gebakken kip en mangosaus
Tulang Rusuk Babi
Geroosterde ribbetjes met een honingsausje
Ikan Bakar
Tonijn van de barbecue
Tahu Kipas
Gefrituurde gevulde tahu met een pittige saus
Rempah Ayam
Gebakken, kruidige koekjes van kippengehakt

Groente / fruitgerechten

Beberuk
Zeer pittige salade van aubergines en kouseba...
Lontong Balap
Soep van runderbouillon met lontong, tauge en...

Acars

Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!