Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5124

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
bakken
marineren
pittig
bbq
vijzelen
frituren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...

Bijgerechten

Tauge Masakan
Tauge met prei in ketjapsaus
Udang Karang Kaldu
Bouillon met krab en ei
Babi Ketjap Lima
Gestoofde speklapjes in ketjapsaus
Pepes Bumbu Rujak
Pittige makreel gestoomd in bananenblad

Groente / fruitgerechten

Buncis Khas Bali
Sperzieboontjes op Balinese wijze
Sayur Lombok Hijau
Tempeh en kouseband gestoofd in pittige kokos...

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!