Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5153

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
pittig
stoven
marineren
heet
bbq
grillen
vijzelen
stomen
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Sambal Goreng Kol
Spitskool met gehakt en mais
Daging Madu dan Wijen
Gemarineerd rundvlees in ketjap en honing, be...
Fu Yong Hai Tiga
Reepjes omelet met varkensvlees en garnalen i...
Sateh Sapi
Rundvlees aan een spies met pindasaus

Groente / fruitgerechten

Ikan Sebelah Isi
Gestoomde visrolletjes gevuld met groente in ...
Cah Rebung
Varkensvlees met bamboe, garnalen en bouillon

Acars

Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!