Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5278

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
frituren
blancheren
zuur
drogen
pittig
oven
grillen
zoet-zuur
rauw
koud
koelen
marineren

Basisgerechten

Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...
Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Sambal Goreng Buncis
Sperzieboontjes in kruidige kokosmelk
Brokoli Goreng Tepung
Gefrituurde broccoli in een jasje
Telor Kaldu
Eieren met kerrie-kokossaus
Udang Godok
Roerbak van garnalen, champignons en bleeksel...
Bali Jamur
Champignons en bamboe in kruidige, zure rooms...
Kroepoek Tempeh Dua
Dunne, krokante tempeh in een jasje
Babi Kong
Blokjes varkensvlees in een zeer kruidige ket...

Groente / fruitgerechten

Ayam Pedis Surabaya
Pittig gemarineerde kip van het spit
Tongseng Kambing
Geitenvlees met kool in een zeer hete kokosme...
Babi Masak Tomat
Blokjes varkensvlees gesudderd in pittig gekr...

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!