Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5315

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
marineren
stoven
blancheren
heet
pittig
bbq
vijzelen
bakken
stomen
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen
Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...

Bijgerechten

Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Ayam Pedis Tiga
Pittige kip in een kruidige rode saus
Daging Rujak
Gesmoorde, gekruide blokjes rundvlees met gem...
Ikan Bakar Ketjap
Makreel in bananenblad van de barbecue
Pecel Telor
Gehalveerde eieren met pittige kokosmelksaus
Dadar Isi Bandung
Gevulde omelet met gehakt en prei
Pepes Telor Gandaria
Gestoomde pakketjes gevuld met ei en gandaria

Groente / fruitgerechten

Sayur Buncis
Gebakken kipfilet met sperzieboontjes
Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!