Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5539

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
marineren
frituren
stoven
heet
vijzelen
bbq
grillen
blancheren
pittig
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten

Bijgerechten

Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Kari Tahu Tempeh
Gebakken, gesmoorde tahu en tempeh met kerrie
Sambal Goreng Dadar
Pikante omelet overgoten met kokosmelksaus
Ayam Bekakak
Gestoofde kip in een dikke, pittige kokossaus
Pepes Daging Cincang Pedis
Geroosterde pakketjes gevuld met pittig gehak...
Udang Kukus
Gestoomde garnalen in courgette gerold
Lontong Balap
Soep van runderbouillon met lontong, tauge en...

Groente / fruitgerechten

Smoor Telor
Gebakken eieren in een rode saus met prei
Oseng Sayuran
Roerbak van verschillende soorten groente
Kari Terong
Aubergine gestoofd in een kokosmelksaus

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!