Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5621

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
stomen
stoven
heet
bbq
grillen
vijzelen
frituren
zuur
pittig
zoet
zoet-zuur
marineren
rauw
koud
koelen
blancheren

Basisgerechten

Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...

Bijgerechten

Ayam Bakar Berbumbu
Zeer hete, gegrilde kip
Oseng Daging Pedis
Gestoofd rundvlees in een zeer pittige bouill...
Kari Daging Tiga
Rundvlees met aardappelen in een gebonden ker...
Daging Smoor Dua
Gesmoord rundvlees in een kruidige saus
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Kari Djawa
Zeer pittig varkensvlees in kokosmelk
Sop Kacang Merah
Soep van bruine bonen met varkenspoten

Groente / fruitgerechten

Pengat Tahu
Gekookte tahu met sperziebonen in kokosmelksa...
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!