Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5631

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
heet
vijzelen
zoet
marineren
bbq
bakken
stomen
pittig
zoet-zuur
koelen
koud
blancheren

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon
Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie

Bijgerechten

Sateh Ayam Ubud
Blokjes kippenvlees aan een spies
Dadar Kepiting
Gevulde omelet met krab, prei en spek
Udang Besar Bakar
Geroosterde grote garnalen van de barbecue
Babi Ketjap Dua
Gestoofde karbonade en spek in ketjapsaus
Ukut Belimbing
Rundvlees en groenten in kruidige kokosmelk
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Udang Sedap
Pittige garnalen in een zoete saus

Groente / fruitgerechten

Udang Nanas
Pittige garnalen met ananas
Ikan Manis dan Masam
Visticks en groenten met een zoet/zure saus

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!